-->

DAG EN NACHT BEREIKBAAR 7 dagen in de week 06-57747129 / 06-10469958

Uitvaartzorg Kaag & Braassem

Wie zijn wij?

Wie zijn wij…..

Wij, Trees Zandvliet en Jos van Klink, van Uitvaartzorg Kaag en Braassem, zijn inmiddels een begrip in de regio van de gemeente Kaag en Braassem. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij begrafenissen en crematies. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden hebben we ons team versterkt met onze nieuwe werknemer, Diana van Klink. Na een intensieve inwerkperiode en de vereiste opleidingen is zij een gewaardeerde uitvaartbegeleider voor Uitvaartzorg Kaag en Braassem.

Uit eigen ervaring weten we dat er na een overlijden veel door de nabestaanden geregeld moet worden. Als uitvaartbegeleider kunnen wij hen in deze emotionele periode met een goed advies en hulp ontzorgen. Zo kunnen we er samen, ondanks het verlies en verdriet, een mooi afscheid van maken, waar men met een goed gevoel op terug kan kijken.

Waar staan ​​wij voor.........

Wij stellen hoge eisen aan onze werkzaamheden. Dit wil zeggen, wij vinden het heel erg belangrijk om een ​​uitvaart te organiseren die passend is bij de overledene en nabestaanden. Het afscheid kan groots zijn, maar ook klein en intiem. Dit doen wij doordat we alle tijd nemen voor de nabestaanden en hun wensen, te luisteren, te observeren en de juiste vragen te stellen. Wij durven te zeggen dat wij het verschil maken ten opzichte van de bekende grote organisaties.

Verder proberen wij zo transparant mogelijk te zijn en na de eerste gesprekken een voorlopige kostenindicatie te maken zodat duidelijk wordt met welke kosten u rekening moet houden.

Maar ook voordat iemand is overleden, kunnen de afscheidsmogelijkheden en wensen met ons worden overwogen. Meer hierover kunt u vinden op de pagina “bij leven regelen”.