DAG EN NACHT BEREIKBAAR 7 dagen in de week 06-57747129 / 06-10469958

Uitvaartzorg Kaag & Braassem

Wie zijn wij?

Trees Zandvliet-Cozijn

Trees Zandvliet-Cozijn is mijn naam. Door vrijwilligerswerk in de jaren ‘90 ben ik in aanraking gekomen met de eindigheid van het leven  en de gevolgen die dat met zich meebrengt. Ik was en ben nog steeds van mening dat ik bij een verdrietig gebeuren zoals het regelen van een begrafenis of crematie veel kan betekenen voor de nabestaanden.

In 2004 heb ik de STIVU opleiding tot uitvaartleider gevolgd en sinds jaren werk ik als  uitvaartleider op vrijwillige basis voor een uitvaartvereniging. Sinds 2015 ben ik samen met Jos ons bedrijf, Uitvaartzorg Kaag en Braassem, gestart.

Jos van Klink

"Het verliezen van een dierbare heeft een grote impact op het leven. Nabestaanden krijgen te maken met verschillende heftige emoties. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden met het regelen van praktische zaken als een uitvaart. Voor mij geeft het veel voldoening als ik mensen op een professionele manier kan helpen om deze moeilijke periode iets dragelijker te maken. Ik kan het verdriet niet wegnemen, maar ik kan er wel voor je zijn.”

Sinds 2013 werk ik met veel voldoening voor een uitvaartvereniging en heb ik de opleiding piëteitsvolle verzorging van overledenen gevolgd. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvaartwerk en voelde ik dat het tijd werd om onze werkzaamheden uit te vergroten. Ik wilde heel graag mensen die geen lid zijn van een uitvaartvereniging ook kunnen helpen.

Zodoende zijn Trees en ik vanaf 2015 Uitvaartzorg Kaag & Braassem begonnen om nog meer mensen uit de omgeving een passend afscheid te kunnen bieden. Wat ik graag wil meegeven is dat wij er voor zijn als uw partner. Samen werken we naar het afscheid dat bij u verleden, of dit nu klein, eenvoudig of groots is.