DAG EN NACHT BEREIKBAAR 7 dagen in de week 06-10469958 / 06-57747129

Uitvaartzorg Kaag & Braassem

Wie zijn wij?

Trees Zandvliet-Cozijn

Door vrijwilligerswerk in de jaren ‘90 ben ik in aanraking gekomen met de eindigheid van het leven  en de gevolgen die dat met zich meebrengt. Ik was en ben nog steeds van mening dat ik bij een verdrietig gebeuren zoals het regelen van een begrafenis of crematie veel kan betekenen voor  familie en nabestaanden.

In 2004 heb ik de STIVU opleiding tot uitvaartleider gevolgd en sinds jaren werk ik als zodanig op vrijwillige basis voor een uitvaartvereniging, sinds 2013 samen met Jos van Klink. Naast deze opleiding heb ik een cursus rouwgesprekken gedaan.  Naast het werken voor de vereniging hebben wij ons eigen uitvaartbedrijf waar ieder, ongeacht of men wel of geen lid is van een vereniging, een beroep op kan doen.

Jos van Klink

"Het verliezen van een dierbare heeft een grote impact op het leven. Nabestaanden krijgen te maken met verschillende heftige emoties. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden met het regelen van praktische zaken als een uitvaart. Voor mij geeft het veel voldoening als ik mensen op een professionele manier kan helpen om deze moeilijke periode iets dragelijker te maken. Ik kan het verdriet niet wegnemen, maar ik kan er wel voor u zijn.”

Sinds 2013 werk ik met veel voldoening voor een uitvaartvereniging en heb ik de opleiding piëteitsvolle verzorging van overledenen gevolgd. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvaartwerk en voelde ik dat het tijd werd om onze werkzaamheden uit te breiden. Ik wilde heel graag mensen die geen lid zijn van een uitvaartvereniging ook kunnen helpen.

Zodoende zijn Trees en ik vanaf 2015 Uitvaartzorg Kaag & Braassem begonnen om nog meer mensen uit de omgeving een passend afscheid te kunnen bieden. Wat ik u graag wil meegeven is dat wij er voor u zijn als uw partner. Samen werken we naar het afscheid dat bij u past, of dit nu klein, eenvoudig of groots is.